Miami er stedet for deg som liker det ekstravagante

Miami er en velkjent by for mange nordmenn, først og fremst kjent for sitt solrike klima og for sin rolle i utallige TV-serier. Byen er den nest største i delstaten Florida, og den sørlige beliggenheten skaper et svært varmt klima der havet holder over 25 grader! Det fører også til at byen ofte er utsatt for orkaner og tropiske stormer, som melder sin ankomst hver eneste høst og vår. De fleste velger derfor å legge Florida- og Miami-reisen til sommermånedene. Om høsten regner det en del, og selv om temperaturene er høye, så er solslikking og ballspill på de mange milene med Miami-strender noe de fleste ønsker å gjøre. I Miami bor i overkant av 460 000 innbyggere, og byen er en populær turistdestinasjon både for amerikanere og utlendinger.

Først og fremst reiser man til Miami for å nyte det herlige, tropiske klimaet og bare slappe av, men byen kan også stille opp med en del aktiviteter og severdigheter som blant annet South Beach og Everglades

I Miami finner du alt fra karakteristiske art deco-hus og urban kunst, til fjær som svinges på burlesque-show. Hvis du ønsker kan du spise cheeseburger til frokost, eller ta en mojito på en av hovedgatens barer.