Om Oss

Planlegger dere en reise, kick-off, et jubileum eller andre sosiale/faglige arrangement? La oss arrangere neste happening for dere. Reisverket har gjennomført unike opplevelser og arrangementer for små og store grupper over hele verden. Vi har et unikt nettverk etter over 20 års erfaring innenfor reise og event.
Reisverket består i dag av 5 ansatte som har lang fartstid innenfor bransjen og har vært med på å arrangere noen av Norges mest unike arrangementer. Vi er opptatt av detaljer og kvalitet i alle ledd og ønsker at du som kunde skal få en personlig oppfølgning fra start til avvikling.
Vi håndterer nøyaktige og detaljerte planlegging, logistikk, budsjettering, administrasjon, tett oppfølgning og gjennomføring slik at bekymringer og utfordringer ikke ødelegger kundens opplevelse. Reisverket gjør at du trygt kan bevege deg utenfor komfortsonen og sammen skaper vi opplevelsene du aldri vil glemme!
Ta kontakt med oss for en uforpliktet prat.

Reisverket består idag av 5 personer.

Arild Holm

CEO & Owner

Arild er en ekte globetrotter. Mannen har lopper i blodet, og elsker å planlegge og gjennomføre ulike reiser, både for små og store grupper. I tillegg er han en racer på logistikk. Både når det gjelder fly, båt, buss, sykler eller andre fremkomstmidler. Funfact: Arild elsker også å brilliere som gartner, Dj og bartender så fort han får anledning.

Email:  Arild@reisverket.no
Phone: +47 415 50 020

Andrew Watson

Senior Prosjektleder

Andrew er født og oppvokst i Oslo. Jobbet noen år i retail i Norge og i Amsterdam før turen gikk videre til BI med Markedskommunikasjon og en bachelorgrad i arrangements utvikling fra California State University.
Han har jobbet i over 15 år i bransjen, med alt fra Norges største musikkfestivaler, til store og små corporate events i inn og utland. Andrew har jobbet i Reisverket siden 2015, og er Amadeus sertifisert.
Andrew elsker USA og har reist mye på vestkysten.
Funfact: Kaller seg selv en foodie men hater sjødyr! I tillegg grøntansvarlig på Reisverket sitt HQ!

Email:  Andrew@reisverket.no 
Phone: +47 957 70 834

Kaja Espenes

Prosjektleder

Kaja er født og oppvokst i Oslo.
Hun har vokst opp i en restaurantfamilie og er over gjennomsnittet opptatt av service og etikette. Hun har jobbet nærmere 10 år med promotion i platebransjen men har lengst fartstid som produksjonsleder innen reklamefilm- og TV produksjon.

Email:  kaja@reisverket.no 
Phone: +47 930 81 728

Charlotte Bru Vik

Prosjektleder

Charlotte er født og oppvokst i Asker. Har til sammen over 12 års arbeidserfaring fra retail bransjen, samt tre år fra kontor og administrasjon. Charlotte er en skikkelig nerd innenfor datasystemer, og
Har siden hun startet i Reisverket blitt en racer på event systemet Oiiku. Bistår der resten av teamet trenger henne.
Funfact: Charlotte er en ekte estetiker med mild grad av OCD.

Email: charlotte@reisverket.no
Phone: +47 465 01 927

Tone Holm

Administrativ Leder

Tone er født og oppvokst i Oslo, og er ansvarlig for det administrative hos oss. I tillegg deltar hun på våre ulike arrangement hvor hun ivaretar alle våre gjester og har klare meninger om detaljene.
Med lang fartstid innen salg, administrasjon og service, er hun en allsidig bidragsyter til Reisverket.
Elsker Palma og er alltid oppdatert på hva som rører seg der.
Funfact: Tone er ikke spesielt opptatt av meritter, men kan likevel skilte med å ha besteget Mount Kinabalu.

Email: tone@reisverket.no
Phone: +47 922 55 443